Rreth Hotel Olive në Vlorë

” Gjithmonë në shërbimin tuaj “

Shërbime & Infrastrukturë

Një Hotel Fantastik!

Është vënë në funksion në Maj 2020, për t’u ofruar klientëve të tij një shërbim me **** në Mikpritje, Akomodim dhe Bistro Bar.
Vendndodhja e Përshtatshme, Dizajni Modern, Hapësirat e Bollshme, Cilësia e Ndërtimit dhe Stafi i Kualifikuar, e bëjnë atë, Hotelin e përsosur si për pushime ashtu edhe për udhëtimet e biznesit.

Shërbime & Infrastrukturë

Ambjentet e Akomodimit

Hoteli është kuruar me kujdes, ku ç’do ambjent të ketë një sipërfaqe të bollshme, një arredim profesional, dizajn të veçantë dhe komfort maksimal, duke e bërë destinacionin e ëndërruar.

Suit

Junior Suit

Një Junior Suit, me sipërfaqe të bollshme, dizajn modern dhe gjithë facilitetet e nevojshme për një akomodim luksi.

Më tepër
87951947_105667007710667_8974295810934046720_o

Deluxe Triple Room

Ambjent me sipërfaqe të bollshme, dizajn modern dhe gjithë facilitetet e nevojshme për një akomodim perfekt për 3-persona.

Më tepër
Deluxe-Double-Room-H

Deluxe Double Room

Ambjent me sipërfaqe të bollshme, dizajn modern dhe gjithë facilitetet e nevojshme për një akomodim perfekt për 2-persona.

Më tepër

Zgjidhni hotelin tonë dhe një staf
profesional është gati t'ju shërbejë çdo moment!

Nuk ka rëndësi nëse udhëtoni për pushime ose biznes! Ne kemi ndërtuar një hotel të mrekullueshëm
me rehati maksimale, për ta bërë atë, destinacionin që keni ëndërruar.

Keni pyetje?

Keni pyetje?

033 409 566-VLORA

Rr : Çajupi, Pallati Çobo 2

Rr : Çajupi, Pallati Çobo 2

Vlorë, Albania

E Hënë - E Dielë

E Hënë - E Dielë

8 am – 8 pm

Dërgoni e-mail

Dërgoni e-mail

info@hotelolive.al

Fotot më të Mira !

Kemi ndërtuar një hotel të mrekullueshëm, që do të ndihmojë vizitorët të aksesojne shpejt e me lehtësi
zonat e biznesit dhe historike, për të shijuar bregdetin si dhe të gjitha atraksionet e tjera të rajonit.