Rreth Hotel Olive

Ne flasim gjuhën tuaj!

Shërbime & Infrastrukturë

Një Hotel Fantastik!

Është vënë në funksion në Maj 2020, për t’u ofruar klientëve të tij një shërbim me **** në Mikpritje, Akomodim dhe Bistro Bar.
Vendndodhja e Përshtatshme, Dizajni Modern, Hapësirat e Bollshme, Cilësia e Ndërtimit dhe Stafi i Kualifikuar, e bëjnë atë, Hotelin e përsosur si për pushime ashtu edhe për udhëtimet e biznesit.

Shërbime & Infrastrukturë

Përse ne?

Nuk kemi pse të flasim për veten! Puna jonë flet vetë!

Zgjidhni hotelin tonë dhe një staf
profesional është gati t'ju shërbejë çdo moment!

Nuk ka rëndësi nëse udhëtoni për pushime ose biznes! Ne kemi ndërtuar një hotel të mrekullueshëm
me rehati maksimale, për ta bërë atë destinacionin që keni ëndërruar.

Keni pyetje?

Keni pyetje?

033 409 566-VLORA

Rr : Çajupi, Pallati Çobo 2

Rr : Çajupi, Pallati Çobo 2

Vlorë, Albania

E Hënë - E Dielë

E Hënë - E Dielë

8 am – 8 pm

Dërgoni e-mail

Dërgoni e-mail

info@hotelolive.al