Junior Suit

Një Junior Suit, me sipërfaqe të bollshme, dizajn modern dhe gjithë facilitetet e nevojshme për një akomodim luksi.

Zgjidhni hotelin tonë dhe një staf
profesional është gati t'ju shërbejë çdo moment!

Nuk ka rëndësi nëse udhëtoni për pushime ose biznes! Ne kemi ndërtuar një hotel të mrekullueshëm
me rehati maksimale, për ta bërë atë destinacionin që keni ëndërruar.

Keni pyetje?

Keni pyetje?

033 409 566-VLORA

Rr : Çajupi, Pallati Çobo 2

Rr : Çajupi, Pallati Çobo 2

Vlorë, Albania

E Hënë - E Dielë

E Hënë - E Dielë

8 am – 8 pm

Dërgoni e-mail

Dërgoni e-mail

info@hotelolive.al