Rregullat e Hotelit

Check – in

12: 0000: 0012: 00 – 00:00

Check-out

11: 00Deri në orën 11:00

Anulimi / parapagim

Politikat e anulimit dhe parapagimit ndryshojnë sipas llojit të akomodimit.

Fëmijë dhe shtreterit.

Politikat e fëmijëve

Fëmijët e çdo moshe janë të mirëseardhur.

Politikat e krevatit dhe shtratit shtesë

0 – 1 vit

Mbushja e fëmijëve sipas kërkesës 10 € për fëmijë, për një natë

Cdo gje tjeter shtese do te llogariten automatikisht në kostot totale dhe do të paguhen veçmas gjatë qëndrimit tuaj.

Numri maksimal i shtretërve shtesë dhe baby cot të lejuara varet nga dhoma që zgjidhni.

Check-in mund te kryhet pa kufizim moshe.

Kafshët shtëpiake nuk lejohen.

Kartat e pranuara në këtë hotel :

Hotel Olive i pranon këto karta dhe rezervon të drejtën të mbajë përkohësisht një shumë para mbërritjes.

Anulimi

Vizitori mund të anulojë falas deri në 7 ditë para mbërritjes.

Vizitori do të faturohet kostoja e natës së parë nëse anulohet në 7 ditët para mbërritjes.