Ambjentet e Akomodimit

Kemi ndërtuar një hotel të mrekullueshëm, që do të ndihmojë vizitorët të aksesojnë shpejt e me lehtësi
zonat e biznesit dhe historike, për të shijuar bregdetin si dhe të gjitha atraksionet e tjera të rajonit.
Hotel Oliva ka në dispozicionin tuaj 15 dhoma, 1 suitë, 6 dhoma dyshe dhe 9 dhoma treshe .

Zgjidhni hotelin tonë dhe një staf
profesional është gati t'ju shërbejë çdo moment!

Nuk ka rëndësi nëse udhëtoni për pushime ose biznes! Ne kemi ndërtuar një hotel të mrekullueshëm
me rehati maksimale, për ta bërë atë destinacionin që keni ëndërruar.

Keni pyetje?

Keni pyetje?

033 409 566-VLORA

Rr : Çajupi, Pallati Çobo 2

Rr : Çajupi, Pallati Çobo 2

Vlorë, Albania

E Hënë - E Dielë

E Hënë - E Dielë

8 am – 8 pm

Dërgoni e-mail

Dërgoni e-mail

[email protected]